Välkomna till vår Däckverkstad 0223-42080

Tänk på att bilens säkerhet, prestanda och komfort i hög grad påverkas av vilka däck du väljer. Här på vår däckverkstad träffar du Johan och Jens som mer än gärna hjälper dig att få rätt däck.

Boka tid för hjulskifte enkelt här

Nu är det hög tid att boka tid på vår däckverkstad. Gå in på länken och boka

Boka tid
Lämna inte säkerheten åt slumpen!

Däckverkstad

På Fagersta Motorforum har vi en komplett däckverkstad som tillhandahåller däckhotell för säsongsförvaring, det innebär skiftning, förvaring och tvätt av hjul. Vi pysslar alltså om hjulen när de inte sitter på bilen. I vårt däckhotell förvaras i nuläget ca 3600 st däck

Mejla oss gärna

Under vår och höstsäsongerna är det full aktivitet med många däck som ska skiftas, tvättas och lagras. Då kan våra svarstider vara längre och mejla oss gärna vid frågor och funderingar

Det är många många däck som ska skiftas under vår och höstsäsong

Mejla oss gärna

Mejla här

Däckhotell- smidigare och säkrare blir det inte

Gör det enkelt-Låt oss ta hand om dina däck. Vi erbjuder däckhotell där skifte, förvaring, tvätt och kontroll av däckens skick ingår.

Däckhotell

Vi tar hand om stora som små. Kontakta oss för mer information

Kontakta oss

Vi är redo att svara på frågor och hjälpa dig till optimalt grepp.

Vi är redo att svara på frågor och hjälpa dig till optimalt grepp.

Då du gör en däckförfrågan måste vi behandla dina personuppgifter. De uppgifter vi kan komma att behandla är de uppgifter du själv lämnar till oss i samband med kontakten (kontaktuppgifter, registreringsnummer och eventuella kommentarer). För att vi ska kunna besvara din förfrågan utgår vi från att vårt intresse av att behandla dina personuppgifter väger tyngre än ditt intresse av att inte omfattas av vår behandling. Den rättsliga grunden för behandlingen är därför intresseavvägning. För detta ändamål kommer vi att spara dina uppgifter i 6 månader från och med din förfrågan.