Fagersta Motorforum är med i Originaldepån!

Ett gemensamt koncept för Volkswagengruppens återförsäljare för att förbättra kunderbjudandet inom service och verkstad. 

Om Originaldepån

Originaldepån består av auktoriserade återförsäljare inom Volkswagengruppen och samlar över 75 serviceanläggningar från norr till söder, vilka fungerar som en förlängning av biltillverkaren. Vi kan allt om din bil, vi har data om den från tillverkning till nutid. Hos oss kan bilägare som kör Volkswagen och Skoda få kvalificerad och specialiserad service, som i förlängningen leder till ett högre andrahandsvärde. Tillsammans genomför Originaldepån rikstäckande kampanjer för att skapa mervärde för kunderna.

Till Originaldepån

Säsongserbjudande

AC-rengöring

Rengör din AC och få fräschare luft i kupén. Damm och bakterier samlas i systemet, låt oss ta bort det på ett billigt och effektivt sätt. Pris fr. 295 kr

Bromsbyte

Ingen bil ska köras utan helt fungerade bromsar. Vi kontrollerar och byter om det krävs.

Självklart med originaldelar.

Original

Serva din bil hos en auktoriserad verkstad. Vi använder originaldelar och är utbildade på justdin bil. Rätt service höjer värdet.

Tävling

Vinn en hotellnatt för två personer inklusive en lyxig hotellfrukost! I samarbete med Elite Hotels tävlar vi ut 50 stycken hotellnätter i dubbelrum.

Beskriv fördelarna med att använda en auktoriserad verkstad, så har du chansen att vinna en övernattning!

Alltid hos Originaldepån

Basservice

För bilar äldre än fyra år så erbjuder vi en omfattande basservice med högsta kvalitet till ett förmånligt pris. Vägassistans i ett helt år ingår.

Glasrutor

Har du fått stenskott eller är i behov av att byta vindruta? Boka in dig hos oss, vi lagar eller byter din vindruta och gör korrekta inställningar.

Däck

Se alltid till att ha bra däck på din bil. Vi har ett stort utbud av originaldäck som passar just ditt märke och modell, anpassade för alla väglag.

Reparation

Har du problem med din bil och den kan behöva repareras. Som auktoriserad verkstad utför vi skadebesiktningar och alla tänkbara reparationer.


Varför välja Originaldepån

Vi garanterar högkvalitativa produkter och tjänster som är godkända av Volkswagen–gruppen. Det betyder att tillbehör, reservdelar och tjänster uppfyller tillverkarens strikta standarder för kvalitet och säkerhet. Och vi använder oss alltid av originaldelar.

Vi erbjuder tillbehör och tjänster som är specifikt utformade för att passa och fungera optimalt med just din bilmodell. Det resulterar i att du behåller bilens ursprungliga egenskaper och prestanda.

Vår personal har genomgått omfattande utbildningar och har kunskapen som krävs för att ge utföra service och ge råd om den bästa produkten eller tjänsten för just din bil.

När du köper tillbehör eller tjänster från oss kan du dra nytta av utökade garantier och support direkt från tillverkaren.

Vi har tillgång till de senaste programvaruuppdateringarna och tekniska uppgraderingarna från bilens tillverkare. Detta säkerställer att din bil alltid har tillgång till de senaste funktionerna och säkerhetsuppdateringarna

Vi erbjuder ofta paketlösningar som inkluderar service, tillbehör och andra tjänster till fördelaktiga priser. Detta kan ge en mer kostnadseffektiv och bekväm lösning för dig som är bilägare.

När du servar din bil hos oss sätter vi en stämpel i den digitala serviceboken. Detta ger dig full koll på vad som utförts på din bil samtidigt som du ser till att bilen bibehåller sitt värde.

När du servar din bil hos oss med en så kallad Originalservice får du automatiskt vår Mobilitetsgaranti. Detta innebär att skulle olyckan vara framme oavsett var i Europa du befinner dig kan du känna dig trygg med att du alltid kommer att få hjälp.

Om din bil är mer än fyra år eller åtta år kan vi erbjuda allt som kommer med en Originalservice men till ett lägre pris. Du förlänger då bilens livslängd utan att tumma på bilens säkerhet – helt enkelt förlängd körglädje!