Erbjudanden

Här hittar du aktuella erbjudanden från oss på Motorforum. Förmånligt till våra kunder-nya som gamla.

Personbilserbjudanden

Nya Golf - smidig, praktisk, pålitlig, trevlig och pigg.

Nya Golf

Livet förändras, och Golf med det. Precis som tidigare generationer är helt nya Golf smidig, praktisk, pålitlig, trevlig och pigg. Den är också mer uppkopplad än någonsin, har avancerade säkerhetssystem som standard och en helt ny användarvänlig förarmiljö.

Maila oss
Vi har tillbehören till din bil

Det är tillbehören som gör bilen

Oavsett om du behöver en bilbarnstol, nya takräcken eller vill ge din bill ett sportigare utseende har vi tillbehören för dig. I vår onlineshop kan du enkelt se och köpa tillbehör som passar till just din bil.

Besök tillbehör online
Alkolås 7500

Är förstahandsvalet för arbetsgivarnas kvalitetssäkring för transportrar. Ett alkolås som från ritbordet är konstruerat med användaren i fokus. Hög kvalitet och en massa smarta och unika funktioner garanterar både nöjda förare och att transporterna kommer fram.

Volkswagen Originalservice 4+

Reducerat pris för årsmodellerna 2019 till 2016.

Om din Volkswagen är över fyra år kan vi erbjuda Originalservice 4+. Servicen är densamma som en Originalservice, men du får ett lägre pris på service och reparationer. Din Volkswagen får snabb, professionell och kostnadseffektiv service, och när du hämtar den kommer den fortfarande att vara 100 procent Volkswagen

Volkswagen Originalservice 8+

Om din Volkswagen är över åtta år kan du välja Basservice till ett fast och lågt pris tack vare färre serviceåtgärder. Eller också väljer du en Originalservice 8+. Då får bilen lika omfattande service som Originalservice, men till ett rejält rabatterat pris på service och reparationer.