Personbilar Volkswagen

Volkswagen Personbilar

Välkommen till oss på Motorforum som med vårt breda modellutbud från Volkswagen har en bil för alla behov och där du som kund alltid står i centrum.

Aktuella personbilserbjudanden

Erbjudanden Volkswagen Personbilar

Hos oss hittar du alltid spännande erbjudanden på bilar, service och tillbehör. Nedan ett axplock av vad vi erbjuder just nu.

Volkswagenkortet

Ansök om ett Volkswagenkort för att få unika förmåner hos oss. Du kan dela upp dina kostnader för service, reparationer och tillbehör på 12 månader utan ränta eller tillkommande avgifter.

Boka service

Låt oss ta hand om din Volkswagen och ge den de bästa förutsättningarna för ett långt liv på vägarna. Alltid med originaldelar och garanti!

Modellöversikt

Upptäck vårt breda modellprogram och hitta dina nästa bil. Upptäck äkta körglädje och teknik i framkant.

Erbjudanden

Några av Volkswagens fördelaktiga erbjudanden vad gäller köpa och äga bil

Volkswagen Originalservice 4+

Volkswagen Originalservice med lägre pris för din bil som är av årsmodell 2019 - 2016. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt. Dessutom lägre pris även på reparationer.

Volkswagen Originalservice 8+

Om din Volkswagen är över åtta år kan du välja Basservice till ett fast och lågt pris tack vare färre serviceåtgärder. Eller också väljer du en Originalservice 8+. Då får bilen lika omfattande service som Originalservice, men till ett rejält rabatterat pris på service och reparationer.